Screens

Een screen op maat

Bij Grafilux kunt u terecht voor diverse screens, variërend van 60 cm. breed t/m wel 500 cm. breed. Grafilux biedt screens in diverse kleuren, zodat u altijd een screen aanschaft dat perfect bij uw huisstijl past. Daarnaast zijn de screens scherp geprijsd en bestaan deze uit kwalitatief topmaterialen. Grafilux hecht waarde aan duurzame materialen voor de screens.

Grafilux service voor screens

De screens worden snel geleverd en kunnen bij u thuis bezorgd worden (in Nederland en België). We bieden ook een montageservice aan voor uw screens. Grafilux geeft u altijd 5 jaar garantie op uw aankoop.

Screens

Screens zijn een vorm van buitenzonwering die de laatste jaren enorm aan populariteit wint. Het is verticale zonwering die de gehele oppervlakte van het glas afdekt tegen inval van hinderlijk licht en voorkomt dat het glasoppervlakte opwarmt. Er bestaan vele soorten screens en screen doeken. Een van de meest opvallende eigenschappen van screens is dat u overdag wel van binnen naar buiten kunt kijken maar niet andersom. Er zijn simpele screens, screens met windvaste geleiders voor op plaatsen waar veel wind is en de zogenaamde RITS / SR screens die door een speciale ritsgeleiding zelfs orkaankracht kan weerstaan.

 

 

Waarom Grafilux?
  • Showroom aanwezig
  • Passende prijsopgave binnen 24 uur
  • 5 jaar garantie op onze producten
  • Geen aanbetaling nodig
Direct een offerte?

Bij Grafilux kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen
Hulp nodig bij bestellen?

Hulp nodig bij uw bestelling? Neem contact met ons op via de e-mail of bel met (+31) 018 382 03 70.

Grafilux is 100% onderdeel van De Haan Westerhoff