Serre / veranda screens

Een aangename temperatuur in uw serre of onder uw terrasoverkapping? De Summerlight® serrezonwering is de oplossing!

Via geleiders glijdt het zonweringdoek vanuit een stijlvol gevormde kast over het dak van uw serre. Zonlicht en warmte worden geabsorbeerd en gereflecteerd, terwijl u met de keuze van het doek een geheel eigen sfeer kunt creëren. Uw serre of terrasoverkapping blijft zo een plezierige leefom- geving waarvan u optimaal kunt genieten in een aangename temperatuur.

De Tibelly®-doekcollectie biedt u een uitgebreide keuze uit ca. 100 doekkleuren. Dit zonweringdoek heeft een bijzondere kleurechtheid doordat de acrylvezels in de massa gekleurd zijn en voorzien van een duurzame coating die het doek waterafstotend en schimmelwerend maken. Daarbij houdt het tenminste 90% van de UV-straling tegen waardoor meubels en vloerbedekking optimaal worden beschermd tegen verkleuring.

Techniek

In de stijlvolle behuizing is het zonweringdoek keurig opgeborgen. Dit doek wordt met behulp van een motor via geleiders over uw veranda of serre getrokken. De unieke, niet zichtbare, veerconstructie in de onderlijst van het scherm zorgt ervoor dat het doek constant op de juiste doekspanning wordt gehouden.

Afwerking

De aluminium behuizing van de Summerlight® is ondermeer verkrijgbaar in gemoffeld wit (Ral 9010) en crémewit (Ral 9001). Tegen meerprijs is een kleur naar keuze mogelijk. De speciale gemoffelde laklaag zorgt ervoor dat het scherm aanzienlijk beter slag- en slijtvast is. Bovendien is het op deze manier goed bestand tegen UV- straling en corrosiebestendig.

Onderzoek

eigenschappen_screenUit TNO-onderzoek blijkt dat toepassing van buitenzonwering veel energie kan besparen. Door toepassing van automatisch geregelde buitenzonwering gedurende de zomer kan voor kantoren tot 29 procent en voor woningen tot 12 procent op energie voor koelen worden bespaard.

TÜV- en CE-gekeurd

Alle uitvalschermen zijn getest door het Duitse keuringsinstituut TÜV en voldoen aan de hoge kwaliteitscrite- ria die hierbij gehanteerd worden. De schermen zijn tevens voorzien van CE-markering. Uw garantie voor een veilig en betrouwbaar product waar u jaren plezier aan zult beleven.

Specificaties

  • Maximaal 600cm breed
  • Maximaal 400cm uitval
  • Maximaal 24m2
Waarom Grafilux?
  • Showroom aanwezig
  • Passende prijsopgave binnen 24 uur
  • 5 jaar garantie op onze producten
  • Geen aanbetaling nodig
Direct een offerte?

Bij Grafilux kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen
Hulp nodig bij bestellen?

Hulp nodig bij uw bestelling? Neem contact met ons op via de e-mail of bel met (+31) 018 382 03 70.

Grafilux is 100% onderdeel van De Haan Westerhoff